Általános szerződési feltételek

1.BEVEZETÉS:

1.1.csillabazar.hu  név alatt elérhető Internetes weboldalt   Lehoczki Csilla egyéni vállalkozó üzemelteti és tartja fenn.
1.2.A weboldalt készítette Kocsis Norbert.
1.3.A weboldalhoz szükséges domain név-és tárhelyet a Dima.hu Kft.(4031 Debrecen,Szoboszlói út 50)biztosítja.

2.A Weboldalon elérhető termékek és szolgáltatások megrendelésére vonatkozó információk

2.1.A Weboldalon megtalálható termékek Weboldalon keresztül történő megvásárlása előzetes egyeztetés alapján, lehetséges.
A megrendelés történhet emailban,vagy telefonon.
A Weboldalon közölt információk a Ptk. rendelkezései alapján ajánlattételi felhívásnak – és nem szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak – minősülnek.
A Weboldalon, elektronikus úton való megrendelés esetén következésképpen a Megrendelő minősül ajánlattevőnek.

2.2.A Weboldalon feltüntetett árak fix fogyasztói árak,mivel a vállalkozás alanyi áfa  mentes,ezért az árakat már áfával nem terheljük.
A termék árán felül a vásárló fizeti magyarországi kézbesítési címre történő eljuttatásának költségét is.

2.3.Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalon feltüntetett termékek rendelkezésre állása vagy szolgáltatása tekintetében.

3.A megrendelőt megillető elállás jogára vonatkozó tájékoztatás:

3.1A megrendelők elállásra vonatkozó igényüket e-mailben, vagy telefonon jelenthetik be.
A jelen ÁSZF-fel összhangban gyakorolt elállás esetén az Üzemeltető az elállással érintett áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizeti. Amennyiben a megrendelő postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, az Üzemeltető legkésőbb a visszaküldött termék  megérkezésétől számított 30 napon belül utalja vissza az összeget a megrendelő által helyesen megadott bankszámlaszámra. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a megrendelő által megadott adatok pontatlanságából vagy helytelenségéből eredő teljesítési hibákért. A vásárolt termék sérülésmentesen eljuttatása után a visszatérítendő összeget a szállítási és csomagolási költségek, valamint a banki utalás költségei csökkentik.

3.2.Amennyiben a Weboldalon vásárolt termék az Üzemeltetőnek fel nem róható okból rendeltetésszerű használatra alkalmatlan állapotban érkezik vissza az Üzemeltetőhöz, az Üzemeltető nem vállalja a vételár visszatérítését.

4. Szállítás feltételei:

4.1.4.1 A megrendelt kisebb csomagok értékétől függően a kiszállítást a Magyar Posta végzi.

4.2.
A szállítás házig,kapuig történik a szállítási díj ellenében.

4.3.Külön kérés esetén a házba való bepakolás külön díj ellenében kérhető.

4.4..A termékek házhoz szállítás nem foglalja magában az összeszerelést.

4.5. A szállításkor a terméket a megbeszélt időpontban és helyszínen  kötelező átvenni,kivéve ha az áru minősége nem egyezik meg a megbeszéltek és a hirdetésben feltüntetett leírás alapján.

5.Fizetési feltételek:

5.1. A Weboldalon történő megrendelés esetén az alábbi – termékektől, illetve szolgáltatástól függő – fizetési módok érvényesek:
-Banki átutalással:Az üzemeltető által megadott bakszámlaszámra
vagy
-Készpénzben a szállítás lebonyolításakor.